• preschool PM Schedule

                                                                                 12:10-12:15 Meet/Greet

                                                                                 12:15-12:30 Songs

                                                                                 12:30-12:40 10 min break

                                                                                 12:40-12:55 Calendar

                                                                                 12:55-1:05 10 min break

                                                                                 1:05-1:20 Storytime

                                                                                 1:20-1:30 10 min break

                                                                                 1:30-1:45 Theme Study

                                                                                 1:45-1:55 10 min break

                                                                                 1:55-2:05 Writing 

                                                                                 2:05-2:15 10 min break

                                                                                 2:15-2:30 Math 

                                                                                 2:30-2:40 10 min break

                                                                                 2:40-3:00 Reading/ Seesaw work

                                                                                 OT/PT/Speech are on Tuesdays