•  

     

     

    preschool AM Schedule

                                                                                  8:45-8:50 Meet/Greet

                                                                                  8:50-9:05 Songs

                                                                                  9:05-9:15 10 min break

                                                                                  9:15-9:30 calendar

                                                                                  9:30-9:40 10 min break

                                                                                  9:40-9:55 storytime

                                                                                  9:55-10:05 10 min break

                                                                                  10:05-10:20 Theme Study

                                                                                  10:20-10:30 10 min break

                                                                                  10:30-10:45 Writing 

                                                                                  10:45-10:55 10 min break

                                                                                  10:55-11:05 Math 

                                                                                  11:05-11:15 10 min break

                                                                                  11:15-11:30 Reading / Seesaw work

                                                                                  OT/PT/Speech are on Tuesdays